جمعه ۴ فروردين ۱۴۰۲
حاشیه

 

 

 

 

 

 

 

پیام تسلیت در پی درگذشت آیت‌الله مصباح یزدی
دروغ‌های عبدالکریم سروش
 

دروغی که کروبی به آیت الله مصباح نسبت داد
 

دیدار شهید حاج قاسم سلیمانی با مرحوم علامه مصباح یزدی
No Image
صفحه اصلي
No Image
No Image
دستورات مهم آیت‌الله رئیسی: | چاپ |

 

دستورات مهم آیت‌الله رئیسی:
وزرا و روسای دستگاه‌ها بازرسانی را بگذارند تا از رفتار زیرمجموعه‌شان با مردم مطلع شوند/ سازمان برنامه وبودجه پرداخت مطالبات معلمان و کشاورزان را در اولویت قرار دهد/ همه به قانون منع بکارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی پایبند باشند

 

اسپوتنیک خبر داد:
دو افسر آمریکایی و صهیونیستی که در ترور سردار سلیمانی نقش داشتند در شمال عراق کشته شدند
این دو افسر ارشد طی عملیاتی نظامی در اربیل، در شمال عراق کشته شده اند. پیشتر مقامات آمریکایی و منابع اسرائیلی مرگ این دو را تایید کرده بودند اما مدعی شده بودند که در رخدادهایی غیر نظامی جان خود را از دست داده اند.
علمای مسجدالاقصی فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» را درحرم امام حسین(ع) طنین‌انداز کردند + فیلم
یکی از علمای مسجدالاقصی در سخنرانی خود گفت: کسی که می‌خواهد راه امام حسین (ع) را ادامه دهد، باید برای برقراری عدالت و برابری برخیزد. اما تا زمانی که اسرائیل وجود دارد، عدالت و برابری برقرار نخواهد شد.
بزرگداشت مرحوم حاج حیدر رحیم پور در برنامه جهان آرا؛
شخصیت انقلابی، جاذبه حداکثری و دافعه حداقلی دارد/ مرحوم حاج حیدر رحیم‌پور منتقدترین و در عین حال معتقدترین فرد به نظام اسلامی بود/ ماجرای بازداشت حاج حیدر رحیم‌پور به خاطر اعتراض به دولت کارگزاران
هیچ نهادی نبود که مورد نقد صریح حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی قرار نگرفته باشد و مهمترین ویژگی او، همین نقادی و نشاط انقلابی بود البته نه در قالب کلیشه‌های رسمی؛ قلبی رئوف و قلمی تیز داشت.
آخرین تحولات میدانی یمن؛
شهر حریب در استان مأرب آزاد شد/ پیشروی کمیته‌های مردمی ادامه دارد
نیروهای انصارالله یمن امروز در تازه‌ترین دستاورد میدانی خود کنترل شهر حریب در جنوب استان مأرب را به دست گرفتند.
یکی دیگر از وعده‌های رئیسی محقق شد/ گذشت ریاست جمهوری از شکایات علیه رسانه‌ها
رییس‌ دفتر امور دعاوی و قراردهای معاونت حقوقی رییس‌جمهوری در نامه‌ای خطاب به دادستان عمومی و انقلاب تهران از شکایات این معاونت علیه رسانه‌ها اعلام گذشت کرد.
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد:
حسین فریدون، دختر نعمت‌زاده، رضوی و مهدی هاشمی در زندان هستند/ ۲۶ هزار و ۷۰۰ نفر از زندانیان در مرخصی هستند که وابستگی به افراد خاصی ندارند/ بقایی در مرخصی استعلاجی است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در شش ماه اخیر ۱۱۰ نفر از زندانیان ما از خارج کشور به زندان‌های ما منتقل شدند و ۶ نفر از زندانیان خارجی به خارج از کشور منتقل شدند
امیرعبداللهیان خطاب به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
دولت رئیسی در چارچوب اصول عملگراست/ ما دنبال نتیجه عملی در مذاکرات هستیم/ رفتار غیرسازنده آمریکا و وعده‌های توخالی سابقه‌دار را نمی‌پذیریم/ بایدن همان سیاست ترامپ را ادامه داده است
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با انتقاد از کشورهای اروپایی گفت: سه کشور اروپایی به جای فشار به آمریکای ناقض برجام برای بازگشت به تعهداتش، مدام خواستار تعجیل ایران به انجام مذاکرات هستند.
سخنرانی مجازی رئیس جمهور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل:
آمریکا از عراق و افغانستان خارج نمی‌شود، بلکه اخراج می‌شود/ اگر ایران نبود امروز داعش همسایه اروپا بود/ قیم‌مآبی در افغانستان مانند اشغال‌گری محکوم به شکست است/ محاصره یمن و غزه باید پایان یابد/ به وعده‌های آمریکا اطمینان نداریم
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه استقامت ملت ها قوی‌تر از قدرت ابرقدرت‌هاست،گفت: اشتباه آمریکا در چند دهه گذشته این بوده که به جای تغییر «روش زندگی» خود با جهان «روش جنگ» خود با جهان را تغییر می‌دهد.
حجت‌الله عبدالملکی:
به دنبال عرضه شرکت‌های جدید در بورس هستیم/ عرضه سیمان در بورس کالا ادامه خواهد داشت/ طرح‌های ثبت نام جاماندگان یارانه معیشتی در دست بررسی است
وزیر کار گفت: سیاست ما این است اولاً عرضه شرکت‌های جدیدی که در بورس نیستند انجام شود که احتیاج دارد سازمان بورس در این زمینه کمک کند.
نگاهی به واکنش ظریف؛
این نیز گذشت و روسیاهی به ذغال ماند!
ظریف درحالی بدون هیچ‌گونه پاسخ به این مساله به شعر و شاعری روی آورده است که چند روز قبل نیز علی خضریان نامه‌نگاری ظریف به مقامات کشور در خصوص اهمیت پذیرش FATF برای عضویت در سازمان شانگهای را رسانه‌ای کرده بود.
به مناسبت درگذشت رئالیست بزرگ ایرانی
دکتر عسگرخانی چگونه با افشاگری در مورد «باند نیویورکی‌های وزارت‌ خارجه» هزینه داد؟/ ماجرای اخراج از مرکز تحقیقات استراتژیک دولت خاتمی/ علت مخالفت استاد برجسته روابط بین‌الملل با سیاست‌خارجی روحانی چه بود؟
دکتر عسگرخانی مدير گروه آمريكا و اروپاي مركز تحقيقات استراتژيك در زمان دولت اصلاحات معتقد بود مديريت دستگاه ديپلماسي كشور در انحصار گروهي موسوم به باند نيويوركی‌ها قرار دارد.
ارتش آمریکا رفت؛ رسانه سعودی آمد/ «افغانستان اینترنشنال»؛ تلاش جدید قبیله بن‌سلمان برای مدیریت افکار عمومی در افغانستان/ تلاش یک نظام پادشاهی برای برقراری دموکراسی در همه جا بجز عربستان!
هر زمانی که در منطقه خاورمیانه و در همسایگی جمهوری اسلامی ایران اتفاقات و تحولاتی رخ می‌دهد، رد پای شبکه سعودی اینترنشنال نیز به چشم می‌خورد.
وزیر امور خارجه وارد نیویورک شد/ حدود ۵۰ ملاقات با همتایان خارجی و شرکت در جلسات مختلف در چهار روز
وزیر امور خارجه در تشریح حضور چهار روزه‌اش در نیویورک و انجام حدود ۵۰ ملاقات با همتایان و شرکت در جلسات مختلف، از برگزاری جلسه‌ای با حضور کارکنان دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن برای رسیدگی به مشکلات ایرانیان مقیم آمریکا خبر داد.
تحریم تحریم ها؛
تاثیرات اقتصادی و سیاسی عضویت رسمی ایران در پیمان همکاری شانگهای چیست؟/ سرنوشت بلایی که قرار بود واشنگتن بر سر مردم ایران بیاورد
ایجاد شبکه‌ی فروش نفت و گاز به چین از یکسو و تامین امنیت مسیر «کمربند و جاده» (BRI) یا همان جاده‌ی ابریشم جدید از سوی دیگر، دو رکنِ اساسی تاثیرگذار بر اقتصاد ایران پس از پیوستنِ تهران به پیمان شانگهای خواهد بود.
هشدار وزیر راه به ایرلاین‌های متخلف
رستم قاسمی: رفاه زائران اربعین خط قرمز است/ با هرگونه گران‌فروشی بلیت اربعین برخورد می‌کنیم/ بازرس ویژه‌ در فرودگاه‌ها مستقر کرده‌ام/ از فردا نظارت میدانی در دفاتر فروش ایجاد خواهد شد
بازار پروازهای اربعین امسال به‌شدت نابسامان شده است، در این بین انجمن شرکت‌های هواپیمایی و مشخصاً دبیر آن دلیل عدم وجود بلیت‌های دوطرفه پروازهای اربعین را عدم امکان سایت‌های فروش برای این کار اعلام کرده است.
چرا غرب برای شروع مجدد مذاکرات عجله دارد؟
کاهش تعهدات برجامی و سرعت گرفتن روند غنی سازی در کنار روی کار آمدن دولت جدید و تغییر در مواضع سیاست خارجه و همچنین توجه به قدرت‌های شرقی، منتج به این شده که سیاستمداران آمریکایی و اروپایی بیش از پیش نگران به خطر افتادن منافع خود شوند.
وزیر کشور خبر داد:
انتخاب استانداران شاید زمان ببرد، امّا بهترین انتخاب‌ها را انجام می‌دهیم/ کسانی که می‌خواهند واکسن بزنند جریمه نخواهند شد
وزیر کشور درباره روند انتخاب استانداران گفت: این کار در مسیر انجام است و انجام خواهد شد و هماهنگی‌ها را انجام خواهیم داد تا بهترین انتخاب را داشته باشیم.
آیت‌الله رئیسی در دیدار جمعی از فرزندان و خانواده شهدا:
واردات واکسن و عضویت در شانگهای را متوقف بر FATF کرده بودند/ در دولت سیزدهم اتفاقی نیفتاده الا اینکه کشورهای دوست دیدند که نگاه ما صرفا به غرب نیست/ شرق و همسایگان اولویت سیاست خارجی ایران شده است
رئیس‌جمهور گفت: متأسفانه شاهد بودیم که بعضی‌ها واردات واکسن یا حتی پیوستن کشور به سازمان شانگهای را متوقف بر پذیرش FATF کرده بودند و حتی در جلسات رسمی نیز بر موضع خود پافشاری می‌کردند.
اسلامی در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح کرد:
آژانس از سیاسی‌کاری بپرهیزد/ بی‌عملی سازمان ملل و آژانس در قبال اقدام تروریستی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تاسف‌‌آور است/ آمریکا باید همه تحریم‌ها را به صورت عملی، موثر و قابل راستی‌آزمایی لغو کند
رئیس سازمان انرژی اتمی از آژانس خواست از سیاسی‌کاری بپرهیزد و تصریح کرد: زمان آن فرارسیده که آمریکا سیاست‌های غلط خود را اصلاح کرده و در ابتدا همه تحریم‌ها را به شیوه‌ای عملی، موثر و قابل راستی‌آزمایی لغو کند.
پاسخ مقتدارنه سپاه به تروریست‌ها
انهدام ۴ مقر گروهک‌های ضدانقلاب در شمال عراق/ همه مواضع، مراکز فرماندهی و زاغه مهمات تروریست‌ها نابود شد
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه گفت: چهار مقرّ گروهک‌های ضد انقلاب در پاسخ به تحرکات این گروه‌ها در جدار مرزی کشورمان با شمال عراق با گلوله‌های هوشمند مورد اصابت قرار گرفته و منهدم شد.
رئیس‌جمهور در میدان تعلیم و تربیت؛
پس از ۱۰ سال، شورای عالی آموزش و پرورش با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد/ آیت‌الله رئیسی: این شورا باید از حاشیه خارج شده و وارد متن شود/ مسائل مالی و معیشتی معلمان یک بار برای همیشه باید حل شود/ تاکید بر تحول محوری در نظام تعلیم و تربیت
آیت‌الله رئیسی گفت: جایگاه آموزش و پرورش در نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی باید تعریف شود و مسائل و مشکلات معیشتی معلمان را یک بار برای همیشه حل کنیم تا مسئله اصلی آموزش و پرورش ما مسئله مالی و معیشتی نباشد.
حال ناخوش آموزش و پرورش در آستانه مهر/ تردید جدی در امکان بازگشایی موفق مدارس/ تعلیم و تربیت، نیازمند وزیر جهادی و انقلابی
پس از رای اعتماد حداکثری مجلس به کابینه سیزدهم و بازماندن گزینه پپیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، جای خالی وزیر موقتا با سرپرست پر شده تا گزینه جدید رئیس جمهور برای تصدی نظام تعلیم و تربیت به بهارستان معرفی شود.
رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت:
سیاست خارجی دولت، تقویت روابط اقتصادی با کشورهای همسایه است/ برای رشد اقتصادی و کاهش تورم گام های مثبتی برداشته‌ایم
آیت‌الله رئیسی گفت: سیاست خارجی دولت، تقویت روابط با کشورهای همسایه با اولویت دیپلماسی اقتصادی است و این سیاست را با قدرت پیگیری خواهیم کرد و هیچ مانعی برای تقویت روابط اقتصادی با کشورهای همسایه وجود ندارد.
استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران:
عضویت ایران در پیمان شانگهای، پاداش مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌های بین‌المللی بود/ برجام هیچ تاثیری در ارتقا قدرت ایران نداشت
شب گذشته دکتر ابراهیم متقی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران در برنامه جهان‌آرا حاضر شد و در ارتباط با عضویت ایران در سازمان شانگهای سخن گفت.
اذعان بی‌بی‌سی فارسی به پیروزی دیپلماتیک ایران در الحاق به سازمان شانگهای/ ایران؛ نخستین کشور خاورمیانه که عضو شانگهای شده است/ سرسختی و خروج از انزوا، دو ویژگی جدید تهران در مذاکرات هسته‌ای
عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری‌های شانگهای آنقدر دستاورد بزرگی است که حتی رسانه‌ بی‌بی‌سی را هم وادار کرد که به پیروزی دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران اذعان کند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
سپاه بساط تروریست‌های کردستان عراق را جمع خواهد کرد/ پایگاه‌های آمریکا در منطقه باید تخلیه شود
سردار باقری با هشدار به آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه پایگاه آن‌ها در منطقه نیز باید جمع گردد و نباید به عنوان کانون ضد انقلاب و سازماندهی آن‌ها استفاده شود، گفت: عملیات‌های ما در برخورد با گروهک‌های ضد انقلاب ادامه خواهد داشت.
رویترز گزارش داد:
علی‌رغم تحریم‌های شدید، صادرات سوخت و محصولات پتروشیمی ایران رونق گرفته است/ افزایش ۶۰۰ درصدی صادرات در سال ۲۰۲۰
رویترز طی گزارشی نوشت، تحریم‌های صادرات نفت خام باعث شد، ایران که تا همین 3 سال پیش واردکننده بنزین بود، به صادرکننده این محصول تبدیل شود و با افزایش صادرات محصولات پتروشیمی و نفتی، منبع درآمدی خود را تغییر دهد.
نقش جدی «میدان» در پیوستن ایران به «سازمان شانگهای»/ حاج قاسم چگونه برای دیپلماسی ایرانی قدرت آورد؟
حضور مجاهدانه حاج قاسم سلیمانی و نیروهای مدافع حرم در منطقه به بازویی پرقدرت در حوزه دیپلماسی تبدیل شد و راه را برای همکاری‌های منطقه‌ای با کشورهای همسو فراهم کرد.
علی خضریان:
ظریف در نامه به مسئولان نظام ادعا کرده بود که FATF مانع عضویت در شانگهای است/ با حضور ایران، شانگهای در منازعه با نظم تک‌قطبی تقویت می‌شود
خضریان گفت: ظریف FATF را مانع عضویت در سازمان همکاری‌های شانگهای می‌دانست و در حالی این ادعا را مطرح کرده بود که اکنون مشخص شد این ادعاهای خلاف واقع صرفا به منظور پیشبرد اهداف سیاسی جریان غربگرا بود.
سفیر روسیه در ایران:
پذیرش عضویت ایران در شانگهای اولین موفقیت سیاست خارجی رئیسی بود
سفیر روسیه در تهران ضمن ابراز رضایت از پذیرش عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، آن را اولین موفقیت سیاست خارجی رئیسی و امیرعبداللهیان خواند.
آیت الله رئیسی در نشست خبری مشترک با امامعلی رحمان:
فصل نوینی از روابط ایران و تاجیکستان درحال رقم خوردن است/ اسناد همکاری امضا شده گواهی بر اراده جدی دو کشور برای توسعه همکاری‌هاست/ دولت فراگیر در افغانستان می‌تواند مشکلات این کشور را حل کند/ با رشد هرگونه جریان تروریستی در منطقه مخالف هستیم
رئیس جمهور توسعه و تعمیق روابط با کشور دوست و همزبان تاجیکستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: فصل نوینی از روابط دو کشور درحال رقم خوردن است و امیدوارم این سفر نقطه عطفی در روابط و همکاری های تهران – دوشنبه باشد.
به‌مناسبت سالروز درگذشت استاد شهریار؛
خاطرات خواندنی رهبر انقلاب از شاعر ممتاز تاریخ معاصر/ شهریار مایه افتخار ایرانی‌ها است
شهریار شاعر بسیار بزرگی است. تجلیل از او حقیقتاً تجلیل از شعر فارسی و ادب فارسی است. علاوه‌ی بر این، شخصیّت خود شهریار به نظر من با قطع نظر از محصول ذهن او -که شعر او است- شخصیّت برجسته‌ای است.
ایران عضو سازمان شانگهای شد؛
پایان دروغ هشت ساله غرب‌گرایان: تحریم و FATF مانع عضویت ایران در شانگهای است/ ظریف: این طمع ما در ارتباط با غرب بود که دوستان شرق را از ما دور کرد/ رئیسی چگونه در مدت کوتاهی اعتماد اعضای شانگهای را جلب کرد؟
هیچ چیز متناقض‌تر از این نیست که برای پیوستن به سازمانی چون شانگهای، که کارکرد آن همکاری‌های فرامنطقه‌ای است و پیگیری آن برای خنثی کردن تحریم از نان شب واجب‌تر است، توجیهاتی از جنس خود تحریم آورده شود.
نگاهی به مواضع اصلاح‌طلبان در هفته گذشته: تحریم و FATF؛ موانع عضویت ایران در شانگهای!
در هفته گذشته که زمزمه‌های پیوستن ایران به سازمان همکاری‌ها شانگهای مطرح شد، رسانه‌ها و فعالان اصلاح‌طلب تلاش زیادی داشتند تا تحقق این رویداد را به علت تحریم و FATF دور از دسترس ایران تصویر کنند.
آیت الله رئیسی در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه ملی تاجیکستان:
هر تحولی که متکی بر دانش نباشد اعمال سلیقه محسوب شده و ماندگار نیست/ شاهد هجوم گسترده غرب به حقوق انسان ها و هویت فرهنگی جوامع دیگر هستیم/ باید روابط دانشگاه های ایران و تاجیکستان بیش از پیش تقویت شود/ از اعطای دکترای افتخار تشکر می کنم
رئیس جمهور توسعه و تعمیق روابط با کشور دوست و همزبان تاجیکستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: فصل نوینی از روابط دو کشور درحال رقم خوردن است و امیدوارم این سفر نقطه عطفی در روابط و همکاری های تهران – دوشنبه باشد.
آیت الله رئیسی در اجلاس سران شانگهای:
سیاست خارجی ایران مخالف یکجانبه گرایی و موافق چندجانبه گرایی است/ سازمان شانگهای می تواند به نیروی پیشران چند جانبه گرایی جهانی تبدیل شود/ ایران حلقه وصل شمال به جنوب و غرب به شرق در آسیاست/ تهدید و فشار، پای دیپلماسی را سست می‌کند و دست آن را می‌بندد
رئیس‌جمهور گفت: سیاست خارجی ایران همواره مبتنی بر مشارکت فعال در سازمانهای بین‌المللی، چندجانبه گرایی و مخالفت با یکجانبه گرایی بر پایه عدالت و ضرورت ایفای نقش سازنده در مواجهه با چالش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای بوده است.
لحظه به لحظه از اجلاس سازمان شانگهای:
رئیس‌جمهور چین: امروز ایران عضو کامل شانگهای می‌شود/ پوتین: عضویت ایران قدرت این سازمان را افزایش خواهد داد/ نخست‌وزیر هند: از این تصمیم استقبال می‌کنیم/ تکمیلی: سند عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای تایید شد
در این نشست رئیس جمهور چین با تاکید بر قوت و قدرت سازمان همکاری شانگهای ااعلام کرد: در نشست امروز عضویت ایران به عنوان عضو کامل سازمان همکاری‌های شانگهای پذیرفته می‌شود.
رژه اقتدار تانکرهای سوخت ایرانی در مقابل چشم دشمنان مقاومت/ محاصره لبنان درهم شکست + فیلم
بالاخره پس از ماه‌ها دست و پنجه نرم کردن مردم لبنان با نبود سوخت که در پی تحریم‌های آمریکا به وجود آمده بود، با ورود سوخت ارسالی ایران به این کشور، خنده بر لب لبنانی‌ها نقش بست.


No Image
No Image No Image No Image

تصو یر منتخب موضوعی

 
 
 
 

روزهای قمر در عقرب سال1400    

 

tavafogh-ba-olagh.jpg - 88.17 Kb

عاقبت توافق با الاغ!

 

 

معرفی جهات مختلف شخصیتی

www.leader.ir


 


 
 
خلاصه قسمت سوم

مسئولان چشم بسته و خوش‌رقصی دیکته‌نویسان وابسته

 

تقدیر جرس و بی‌بی‌سی از همایش اصلاح‌طلبان
تقدیر جرس و بی‌بی‌سی از همایش اصلاح‌طلبان

تقدیر جرس و بی بی سی از همایش اصلاح طلبان

 

فریاد آیت الله العظمی محمد حسین کاشف الغطاء (ره) در معرفی چهره پلید امریکا

 

آیت‌الله جنتی:

   خاتمی باقی بر فتنه و باغی بر نظام اسلامی

 

 

*******

زمان های خوش و ناخوش برای عقد و عروسی و قمر در عقرب بر اساس تقویم نجومی در سال1393

*******

 « جفري فلتمن » به عنوان هماهنگ كننده منطقه اي براندازي دولت مقاومت «اسد»

 

 فیلم فارغ التحصیلی حسن فریدون در انگلیس 

عکس: روزی که حسن روحانی «دکتر» شد

 

حمید رسایی نماینده مجلس که در ایام تعطیلات مجلس برای تبلیغ دین اسلام به فنلاند سفر کرده است و با انتشار عکسی نسبت به انتقادات از این سفر واکنش نشان داد.



دروغ کلید همه بدیها

 

تلاش دولت برای سیطره بر صدا وسیما/از ماجرای مجری‌های سفارشی تا کلید عمو پورنگ

 

 

 سی‌ان‌ان: دستاورد توافق هسته‌ای برای غرب از حمله نظامی بیشتر بود!

می‌دانید توافق ژنو یعنی چه؟ آنچه نوشتند آنچه مرقوم داشتند

 

***  !! کدخدای ده آقای حسن روحانی***

***  کدخدای ده آقای حسن روحانی***

 رابطه حسن روحانی با کدخدا چیست؟ +فیلم


اخراج خاتمی از دانشگاه شهید بهشتی

 

 

 

پیرامون وندیداد - قانون ضدّ دیو..!

(مطالبی برای پژوهندگان و دانشجویان و علاقه مندان به سرگذشت نیاکان ایرانی)

 قسمت اول - قسمت دوم - قسمت سوم - قسمت چهارم - قسمت پنجم - قسمت ششم - قسمت هفتم - قسمت هشتم - قسمت نهم - قسمت دهم - قسمت یازدهم - قسمت دوازدهم - قسمت سیزدهم -

با تسلط هزار ساله قانون ضد ديوِ بر نياكان ايراني ما چه گذشت؟!!...

مقدمه

زن در ایران باستان

گذری بر فضای حاکم در ایران باستان۱

گذری بر فضای حاکم در ایران باستان۲

گذری بر فضای حاکم در ایران باستان۳ ...ادامه دارد

حضور پر رنگ سفيد در همايش تجليل از عارف

    


خوئيني ها در يزد در كنار خاتمي فتنه و.. تير ۹۰ 
 


 

گودرزي و فرقاني‌ها پاي تفسير خوئيني‌ها

 


شیرزنان بحرینی در مقابله با استبداد آل خلیفه

 


 عمامه گذاري محمد صدوقي 

عکس های مرتبط ۱

 

وهن مسجد مقدس جمکران توسط سید محمد رضوی‌یزدی: 

 

 


بحرين در آتش و خون

 

 وحشي‌گري نظاميان ص

دیگر رسانه ها (کشکول سیاسی)
پیوندها

تبلیغات
 
وصیت نامه امام خمینی (ره)
 
 
 
 تحرالوسیله امام خمینی (قدس سره)
 
 
 
 

 
 
 
 
  
 
 
 
 
logo_03[1].gif - 8.33 Kb
 
 


 
 

 

 

 


 

 

 

 

 

  untitled-3.gif - 63 bytes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No Image
Powered by ir24, مرکز خدمات اینترنتی ایران 24
No Image